Tunneln i slutet av ljuset (e-bok) av Martin Fa

Tunneln i slutet av ljuset

Martin Falkman (författare)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

En man besatt av att dö.
En man besatt av att döda.
Vad händer när de två möts?

Du lider av ångest och dödslängtan: arbetet är ett tidsfördriv, ditt livs stora kärlek har lämnat dig. På Internets mörka sidor hittar du lösningen. En person erbjuder miljontals kronor för att få mörda någon. Enda haken är att du inte får veta när du ska dö. Du kastar dig huvudstupa in i en tillvaro utan konsekvenser. Pengarna flödar, kvinnorna står i kö och gränserna mellan rätt och fel suddas ut. För första gången någonsin upplever du eufori.
Tills mejlet kommer som ändrar allt.

Tunneln i slutet av ljuset är en psykologisk spänningsroman om hur långt en människa kan gå i sitt sökande efter livets eller dödens mening. Det är en berättelse om hur statusjakt och vanföreställningar kan förvrida oss.

Hur mycket är ditt liv värt?

MARTIN FALKMAN, född 1976 i Helsingborg, driver sedan flera år bokbloggen Den döda zonen, som fokuserar på spänningslitteratur och kriminalromaner. Han arbetar med kommunikation på en biståndsorganisation. Tunneln i slutet av ljuset är hans debutroman. Mer information hittas på www.dodazonen.com.