Kaninklubben (e-bok) av Lin Hallberg

Kaninklubben

Lin Hallberg (författare), Karin Åström Bengtsson (illustratör)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

Lära dig allt om kaniner och få en egen!

Lättläst, roligt och massor av djur i Lin Hallbergs serie ”Tiger Anderssons djurskola”. Färgstarka böcker för nybörjarläsare, om syskonen Levi och Lo som tillsammans med grannen Tiger tar hand om djur. I dag står det en korg utanför ladan hos Tiger Andersson. När han tittar närmare ser han tre små nosar som sticker upp. Kaninungar!Men Tiger kan inte behålla ungarna. Som tur är har Levi och Lo en idé som kanske kan rädda de små söta kaninerna …Ingen kan som Lin Hallberg berätta om djur för barn. I serien “Tiger Anderssons djurskola” får Levi och Lo lära känna många olika djur: En del vilda, en del tama – alla beskrivna med glimten i ögat och en stor portion humor.Kaninklubben är den sjätte helt fristående delen i serien. Läs också: Djuren flyttar in, Det piper i påsen, Sälsommar, Hemliga Hanson och Sockan börjar valpskola.
“Konstnären Karin Åström Bengtsson illustrerar /…/ personligt med detaljerade färgglada teckningar /…/ Lin Hallberg har valt att på ett trevligt sätt väva in fakta och skötselråd om kaniner i den skönlitterära texten. /…/ Jag förstår att det här är populära titlar, författaren använder ett lagom svårt språk för barn under de första skolåren.”Marianne Ericson, BTJ-häftet

Illustratör: Karin Åström Bengtsson