Siunattu hulluus (ljudbok) av Aapeli, Aapeli ,

Siunattu hulluus

Aapeli (författare), Aapeli (författare), Risto Mäkelä (berättare), Aapeli (författare)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

Oletko sinä milloinkaan nähnyt oikein viisasta miestä?

Harvoin Rummukaisen veljekset Ana ja Vilippus näin juhlallisia kyselivät toisiltaan. Mutta nyt kun oltiin viemässä Elmeriä hullujenhuoneeseen, pyhätakit niskassa ja pitkä maantie edessä, sopi veljen kysyä veljeltään melkein mitä tahansa ja veljen vastata mitä tahansa.

Aapelin (1915-1967), tuon pakinan mestarin, riemastuttava ja viisas kertomus meidän Herramme matkamiehistä ja heidän seikkailuistaan maailmassa, jossa hyviä on vähän, pahoja vielä vähemmän, mutta siunattuja hulluja laskematon määrä.

“Taivaan lahja kaikille huumorin ystäville.” – Arijoutsi