Mmm äta mat (e-bok) av Lotta Olsson

Mmm äta mat

Lotta Olsson (författare), Charlotte Ramel (illustratör)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

Rams-rik matpoesi

“Liten-sviten” – en hyllad småbarnsserie med rytmiska vardagsverser. Titta, peka, lek tillsammans!

“Ga-ga-ga! Mat? Munnen vill prat. Sch! Kommer sked. IIIiii! Upp och ned.”
Lotta Olsson och Charlotte Ramels poesi för de minsta har hyllats i medierna som charmiga minipoem med hög musikalitet och rytm. Mmm äta mat är den sjätte fristående delen i “Liten-sviten”. De övriga böckerna är Bilen säger brum, Alla kläder på, Liten, liten snälling, Här är stora näsan och Trycka knappen.

Sagt om “Liten-sviten”:
“Det är en konst att göra poesi med ord och bilder som utgår från en liten människa som just har börjat lära känna världen och språket. För det har “Liten-sviten” ett öga, som också blinkar åt den vuxna läsaren.”Sanne Näsling, Dagens Nyheter

Illustratör: Charlotte Ramel