Bland världens största havsöringar (e-bok) av P

Bland världens största havsöringar

Pelle Klippinge (författare)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

Följ med till storöringarnas rike längs kusten och lär de hemliga knepen för att lura dessa till hugg! Det handlar om modernt skandinaviskt havsöringsfiske och dess historia, samt teknik, redskap, flugval, strategi, fiskevatten, m.m.

Kunskaper, som kan användas vid allt förekommande havsöringsfiske. Mångsidig och intressant fakta mixas med sköna naturupplevelser. Vidare får läsaren följa med på en havsöringsodyssé med några av Nordens skickligaste havsöringsfiskare.

Författaren Pelle Klippinge är en bekant profil bland nordiska flugfiskare. Han har tidigare givit ut boken Emån – med flugspö längs världens förnämsta havsöringsvatten. Pelle håller vidare kurser och föredrag i ämnet. Är därtill välkänd skribent och fotograf i skandinaviska samt europeiska sportfisketidskrifter.